Κουζίνα

Σολομός στη λαδόκολλα για έναν

Σερβίρεται υπέροχα με πράσινη σαλάτα, βραστά ή ψητά λαχανικά ή χόρτα!
Bostanistas

Ο σολομός είναι ένα λιπαρό, χορταστικό ψάρι που σε «κρατάει», σε αντίθεση με άλλα ψαράκια που και όλο το παραγάδι να φας πάλι θα πεινάς.

Ακολουθώ αυτήν κυρίως τη μέθοδο ψησίματος όταν πρόκειται να τον φτιάξω σκέτο σε περίοδο δίαιτας, είτε απλά γιατί τον επιθύμησα αφού μου αρέσει πολύ.

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι πως ούτε το σπίτι μυρίζει κατά το ψήσιμο, γιατί το λεμόνι και το σκόρδο κόβουν τις οσμές, αλλά επίσης γίνεται εύγευστος χωρίς ουσιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο από υλικά.

Δεν μπορώ να αγνοήσω και το γεγονός ότι δεν λερώνεις τίποτα απολύτως κατά το μαγείρεμα!

Ειδικά αν αποφασίσεις να τον φας απευθείας από το πακετάκι του, μιλάμε για την απόλυτη ευκολία.

Σολομός στη λαδόκολλα για αυτό το ένα άτομο της οικογένειας που παλεύει κάθε πρωί με τη ζυγαριά. Για αυτόν τον έναν μοναχικό αγωνιστή, που επιβάλλεται να τρώει γευστικά.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.