Η πορτοκαλί κολοκύθα, το φασκόμηλο και το μπούκοβο νοστιμίζουν τα ρεβύθια | Μαρίνα Μαυρομάτη
Κουζίνα

Ρεβυθάδα αλλιώς: με κολοκύθα και φασκόμηλο

Αυτό τον καιρό η γλυκιά πορτοκαλί κολοκύθα είναι στον καιρό της. Δοκιμάστε τη με ρεβύθια και νοστιμίστε το φαγητό με φασκόμηλο και μπούκοβο
Bostanistas

Μια διαφορετική εκδοχή της κλασικής ρεβυθάδας. Πολύ αγαπημένα όσπρια της οικογένειάς μας τα ρεβύθια, ψάχνω πάντα να τα μαγειρέψω σε διαφορετικούς συνδυασμούς ώστε να προσθέσω νέες γευστικές εμπειρίες στο συνηθισμένο μας μενού.

Αυτή τη φορά τα συνδύασα με πορτοκαλί κολοκύθα, που είναι στην εποχή της, και καροτάκια. Και τα νοστίμισα με φασκόμηλο, που τους ταιριάζει πολύ, και μπούκοβο.

Παρόλο που οι άντρες μου δηλώνουν οτι δεν τους πολυαρέσει η κολοκύθα, αυτά τα ρεβυθάκια τα εκτίμησαν ιδιαιτέρως και συμφώνησαν να τα προσθέσουμε στα αγαπημένα μας.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.