101
Τα κομμάτια του λίπους από το χαμόν δίνουν απίστευτη νοστιμιά στο φαγητό | Νίκος Μορόπουλος

Ρεβίθια στον φούρνο με …αζήτητα

Νίκος Μορόπουλος 25 Αυγούστου 2020, 16:23
Τα κομμάτια του λίπους από το χαμόν δίνουν απίστευτη νοστιμιά στο φαγητό
|Νίκος Μορόπουλος

Ρεβίθια στον φούρνο με …αζήτητα

Νίκος Μορόπουλος 25 Αυγούστου 2020, 16:23

Εκείνο που κάνει το πιάτο διαφορετικό, είναι ότι φτιάχνεται με τα «αζήτητα» από ένα μπούτι προσιούτο (ή χαμόν), δηλαδή τα λιπάκια που καλύπτουν το μπούτι και τα οποία συνήθως οι αλλαντοπώλες κόβουν και πετούν πριν κόψουν τις λεπτές πεντανόστιμες φέτες του αλλαντικού.

Για μένα αυτά τα κομμάτια είναι γεμάτα γεύση και άρωμα, κι έτσι εξασφαλίζω όσα περισσότερα μπορώ πείθοντας την πωλήτρια να μην τα πετάξει εις τον κάδο, αλλά να μου τα δώσει.

Τα ρεβίθια αυτά είναι από τα νοστιμότερα πιάτα που έχετε γευθεί, και τα οικονομικότερα!

Ποιος είπε ότι το καλό πρέπει να είναι και ακριβό;

Δείτε εδώ τη συνταγή

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News