183
Μια φρατζόλα φτάνει για 9-10 σάντουιτς | Εύη Σκούρα

Ψωμί του τοστ από σπίτι

Εύη Σκούρα 15 Φεβρουαρίου 2019, 15:26
Μια φρατζόλα φτάνει για 9-10 σάντουιτς
|Εύη Σκούρα

Ψωμί του τοστ από σπίτι

Εύη Σκούρα 15 Φεβρουαρίου 2019, 15:26

Mια συνταγή που πέρα από νόστιμη είναι και πολύ χρήσιμη! Και λέω χρήσιμη γιατί σου λύνει τα χέρια είτε για το σνακ στην δουλειά, είτε για το σάντουιτς του παιδιού στο σχολείο, κλπ. Έχω ειλικρινά ενθουσιαστεί με αυτό το ψωμί για τοστ.

Είχα κάνει και άλλες προσπάθειες στο παρελθόν, αλλά δεν είχαν βγει όπως ήθελα. Άλλο δεν φούσκωνε αρκετά, άλλο θρυμματιζόταν …  Επιτέλους, με αυτή την συνταγή τελείωσαν οι προσπάθειες και με ένα πολύ νόστιμο, και με ιδανική υφή, ψωμί.  Δεν είναι  δύσκολο να το φτιάξεις, θέλει όμως τον χρόνο του, όπως όλα τα καλά πράγματα.. άν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Μην σας φοβίζει το μακροσκελές κείμενο της εκτέλεσης. Το έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, ώστε να σας διευκολύνω να το φτιάξετε χωρίς πρόβλημα.

Όταν το έφτιαξα, το έκοψα σε φέτες, το έβαλα σε πλαστική σακούλα zip και το έβαλα στην κατάψυξη. Έτσι κάθε φορά που χρειάζομαι βγάζω όσο θέλω και ξεπαγώνει πολύ γρήγορα. Θα φτάσει για 9-10 σάντουιτς. Την επόμενη φορά θα φτιάξω διπλή δόση, σε δύο φόρμες, για να μην το κάνω συνέχεια.

Δείτε εδώ τη συνταγή