Κουζίνα

Πέστο… κι έγινε, με ρόκα

Καλού-κακού βάλε ένα-δυο πακέτα ζυμαρικά στο ντουλάπι, ένα είναι σίγουρο: δεν θα πεινάσεις. Για μη πεινάσουμε κι εμείς, ας φτιάξουμε μια ωραία μακαρονάδα με πέστο από ρόκα. Γρήγορη, έντονη και πάνω απ' όλα πιπεράτη
Bostanistas

Τα μακαρόνια, νομίζω, αρέσουν σε όλους και αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Με σάλτσα ή όχι, με λαχανικά διάφορα, με κρέας και θαλασσινά, ακόμα και με μυζήθρα σωστή χωριάτικη και λίγο λάδι από πάνω! Και άμα γυρίσεις σπίτι και στο ψυγείο έχει μόνο νερό και δυο λεμόνια, πάλι κάνεις δουλειά. Για αυτό καλού-κακού βάλε ένα-δυο πακέτα ζυμαρικά στο ντουλάπι, δεν ξέρεις τι γίνεται. Eνα πάντως είναι σίγουρο: δεν θα πεινάσεις. Για μη πεινάσουμε λοιπόν κι εμείς, ας φτιάξουμε μια ωραία μακαρονάδα με πέστο από ρόκα. Γρήγορη, έντονη και πάνω απ’ όλα πιπεράτη.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.