Κουζίνα

Περιμένοντας τα γκότζι μπέρι τρώμε χόρτα με μανούρι

Μοιράζομαι μαζί σας μια ωραία σαλάτα με ιταλικά ραδίκια, μανούρι στο τηγάνι, καραμελωμένη κάπαρη και ψιλοκομμένη ντομάτα που απολαύσαμε στο κτήμα Αρότρια
Κική Τριανταφύλλη

Ολα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία και μια λεζάντα στο facebook: «Ποιος έθαψε αυτές τις πατάτες στο μποστάνι μου;», έγραψε προ ημερών η Στου (όνομα Στουκάνο επίθετο Κλόζερ κι ό,τι κατάλαβες κατάλαβες μάι φρεντ, εγώ πάντως το ρεπορτάζ το έκανα και μπορώ να σου απαντήσω αν με ρωτήσεις από πού βγαίνει αυτό το όνομα). Έτσι άρχισε ένας διάλογος μεταξύ μας. «Αν σε ενοχλούν, να πεταχτώ να τις πάρω» της λέω. «Δεν είναι ενοχλητικές τελικά, αποδεικνύονται εξαιρετικά καλοαναθρεμμένες αλλά δεν έχουν αντίρρηση να έρθουν σε σένα μερικές» μου απαντάει, οπότε ξεκινάμε με τη Γεωργία να τσεκάρουμε αυτές τις ωραίες μικρές πατάτες και ό,τι άλλο φυτρώνει σ’αυτό το κτήμα που λέγεται Αρότρια.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.