Κουζίνα

Ντολμαδάκια γιαλαντζί με φρέσκα αμπελόφυλλα

Αυτό τον καιρό τα κληματόφυλλα είναι λεπτά και τρυφερά, οπότε είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα κάνουμε ντολμαδάκια. Τρώγονται κρύα με γιαούρτι σακούλας αρωματισμένο με δυόσμο, την άλλη μέρα μάλιστα είναι ακόμη καλύτερα
Κική Τριανταφύλλη

Αυτό τον καιρό τα κληματόφυλλα είναι λεπτά και τρυφερά, οπότε είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα κάνουμε ντολμαδάκια. Αν περισσέψουν να φυλάμε στην κατάψυξη, αν πάλι περισσέψει γέμιση, γεμίζουμε μια ντομάτα και την βάζουμε στην άκρη της κατσαρόλας. Κρίμα δεν είναι να πετάξεις αυτή τη νοστιμιά; Τρώγονται κρύα, την άλλη μέρα μάλιστα είναι ακόμη καλύτερα.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.