Εύκολο, γρήγορο και δυναμωτικό φαγητό | Shutterstock
Κουζίνα

Μέρα κατάλληλη για γιουβαρλάκια

Κάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια, μου φαίνονται κάπως βαρετά. Γι' αυτό σήμερα θα τ' αλλάξω λίγο...
Bostanistas

Κάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια, έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να αγνοήσω τη ζεστασιά και τη γεύση τους.

Με λίγα λόγια, τα γιουβαρλάκια ίσως να μου φαίνονται κάπως βαρετά. Γι’ αυτό θα τα αλλάξω λίγο. Εχω κιμά, έχω ρυζάκι και η μέρα τα «σηκώνει».

Ανοίγω το ψυγείο και ψάχνω να βρω τι μπορεί να κάνει παρέα στην κατσαρόλα με τα γιουβαρλάκια μου. Και να ‘μαι! Βρήκα πρασινάδες διάφορες. Ξεκινάμε λοιπόν!

Δείτε τη συνταγή εδώ.