Κουζίνα

Μέλι για τα μπριζολάκια μου

Με πολλά καραμελώνει ωραία το κρέας: καστανή ζάχαρη, μαρμελάδα, μαρινάδες της στιγμής, όμως αξεπέραστο στο γλασάρισμα βρίσκω το μέλι. Για τις ώρες της μεγάλης πείνας φυλάω μερικά μπριζολάκια στην κατάψυξη
Δημήτρης Μπούτος

Τα ξεπαγώνω γρήγορα στο φουρνάκι μικροκυμάτων – δεν είναι υγιεινό αλλά ο πεινασμένος, φευ, δεν δέχεται υποδείξεις – και με ένα γρήγορο άλειμμα ξεκινάω μαγείρεμα. Αν έχω και πορτοκάλι στο καλάθι με τα φρούτα, ή ακόμα και λεμόνι, στύβω μισό για το γλάσο, πολύ τους ταιριάζει και γίνονται λουκούμι.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.