Το κυδώνι μαζί με διάφορα αποξηραμένα φρούτα δίνουν γιορτινό τόνο στο χοιρινό | Shutterstock
Κουζίνα

Πιο κοντά στις γιορτές με γλυκόξινο χοιρινό της κατσαρόλας

Το χοιρινό παντρεύεται με κυδώνια και αποξηραμένα φρούτα και μετατρέπεται σε ενα νόστιμο πιάτο, που μπορεί να παρουσιαστεί μόνο του ή να συνοδευτεί από ενα σπυρωτό πιλαφάκι αλλα και μια νόστιμη πολέντα
Bostanistas

Τα υλικά της εποχής αλλά και οι γιορτές, μας φέρνουν γλυκόξινες γεύσεις στο τραπέζι.

Έτσι ενα ωραίο κομμάτι νουα από χοιρινό παντρεύεται με κυδώνια και αποξηραμένα φρούτα και μετατρέπεται σε ένα νόστιμο πιάτο, που μπορεί να παρουσιαστεί μόνο του, ή να συνοδευτεί από ενα σπυρωτό πιλαφάκι αλλα και μια νόστιμη πολέντα.

Δόση : για 4 άτομα

Βαθμός δυσκολίας : εύκολο

Υλικά

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ