Σερβίρουμε τη μανιταρόσουπα με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και μαϊντανό | Κώστας Κωβαίος
Κουζίνα

Κρεμώδης σούπα μανιταριών

Είναι εύκολη, θερμαντική, τονωτική, νόστιμη! Δοκιμάστε μια σούπα βελουτέ με ποικιλία μανιταριών και απολαύστε τη για πρώτο πιάτο ή για ελαφρύ μεσημεριανό (ή βραδινό) με λίγα κρουτόν
Bostanistas

Μανιτάρια… Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα, αν και δεν θέλω να τα ξεχωρίζω. Ατελείωτος ο αριθμός σε χρώματα, ποικιλίες, σχήματα και κάθε νέο είδος, που παίρνω στα χέρια μου, είναι μια νέα μαγειρική πρόκληση!

Η συγκεκριμένη σούπα, είναι ίσως η αγαπημένη μου και πάντα φτιάχνοντάς τη χαίρομαι γιατί ο κόσμος, που τη δοκιμάζει, την αγαπά και μου το δείχνει.

Εξάλλου, είναι ένας τρόπος να δοκιμάσουν μανιτάρι ακόμα και αυτοί που δεν τα τρώνε.

Δοκιμάστε την παρακάτω βασική συνταγή και αν θέλετε πειραματιστείτε με άγρια μανιτάρια ή αποξηραμένα, χρησιμοποιήστε τον ζωμό τους στην σούπα και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα δώσει χαρά στο τραπέζι σας.

Δείτε εδώ τη συνταγή