Κουζίνα

Κρασάτες πανσέτες στο τηγάνι

Η πανσέτα, αν και είναι low budget κομμάτι του χοιρινού, είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες λόγω του λίπους που περιέχει...
Bostanistas

Eχει φανατικούς φίλους. Είτε στα κάρβουνα κριτσανιστή, είτε στο τηγάνι αρωματισμένη με κρασί και εσπεριδοειδή, όπως στη συνταγή μου, είναι σίγουρο ότι θα την απολαύσουμε. Ας προσποιηθούμε πως δεν βλέπουμε λιπαρά και θερμίδες… Αν μη τι άλλο, κάνει καλό στην ψυχολογία μας!

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.