Λίγο μαύρο πιπέρι και λίγη ρίγανη αρκούν για να αρτύσουν τα κράκερς | Χρυσαυγή Μπόμπολα
Κουζίνα

Κράκερς παρμεζάνας: Τα τραγανά μπισκοτάκια που θα αγαπήσετε

Τα κράκερς παρμεζάνας είναι τραγανά μπισκοτάκια, αλμυρά και πεντανόστιμα, που γίνονται πανεύκολα. Επιπλέον είναι τρομερά εντυπωσιακά. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε
Bostanistas

Tα κράκερς παρμεζάνας είναι η μικρή λεπτομέρεια για να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε ένα τέλειο γεύμα που θα ετοιμάσετε. Γιατί οι λεπτομέρειες ως γνωστόν κάνουν την διαφορά!

Είναι τραγανά μπισκοτάκια, αλμυρά και πεντανόστιμα, που γίνονται πανεύκολα. Επιπλέον είναι τρομερά εντυπωσιακά.

Μπορείτε μάλιστα να τα έχετε ετοιμάσει τρεις έως πέντε μέρες νωρίτερα και να τα φυλάξετε σε κουτί μπισκότων, κατά προτίμηση μεταλλικό.

Τα χρησιμοποιούμε κομματιασμένα αντί για κρουτόν σε πράσινες σαλάτες, πάνω από σούπες βελουτέ, «καρφωμένα» πάνω σε ριζότο ή απλά σαν σνακ με το ποτό σας πριν από το γεύμα.

Γίνονται σε μόλις τρία λεπτά. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.

Δείτε τη συνταγή εδώ