Κουζίνα

H σούπα της επόμενης μέρας

Δεν πετάμε φαγητό, ποτέ. Ιδίως σ’ αυτούς τους καιρούς. Αν μας έχουν περισσέψει μεγάλες ποσότητες ξέρουμε καλά πού να τις προωθήσουμε – το "Μπορούμε" κάνει αξιοθαύμαστη, πρώτης τάξεως δουλειά. Το λίγο απ’ εδώ και λίγο απ’ εκεί, τα υπόλοιπα λαχανικών, τι τα κάνουμε;

Αναστασία Λαμπρία

Δεν πετάμε φαγητό, ποτέ. Ιδίως σ’ αυτούς τους καιρούς. Αν μας έχουν περισσέψει μεγάλες ποσότητες ξέρουμε καλά πού να τις προωθήσουμε – το "Μπορούμε" κάνει αξιοθαύμαστη, πρώτης τάξεως δουλειά. Το λίγο απ’ εδώ και λίγο απ’ εκεί, τα υπόλοιπα λαχανικών – μια χούφτα κάστανα, ένα πράσο, λίγο σέλινο, κάμποσα μανιτάρια, λιγοστό γιαούρτι από τα μαγειρέματα… τι τα κάνουμε; Τα μεταμορφώνουμε σε μια πρώτης τάξεως και μεγίστης νοστιμιάς σούπα.

Σούπα με μανιτάρια, κάστανα και διάφορα ακόμη

Διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ