Ραντίζουμε το πιάτο με λίγο φρέσκο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο | Κώστας Κωβαίος
Κουζίνα

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μπρόκολο και σπανάκι με ζεστή σαλάτα από φακές beluga

Είναι ένα πιάτο νόστιμο και θρεπτικό, που θα το μαγειρέψετε εύκολα. Είναι επίσης «φωτογενές» οπότε θα μπορούσε άνετα να «στολίσει» ένα κυριακάτικο ακόμα και ένα γιορτινό τραπέζι
Bostanistas

Το κοτόπουλο είναι μια πρωτεΐνη που τρώμε αρκετά συχνά στα γεύματα μας γιατί έχει χαμηλά λιπαρά και νόστιμη γεύση. Kαι το σημαντικό: μαγειρεύεται γρήγορα και εύκολα.

Ουσιαστικά, μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους και οι συνδυασμοί που μπορεί να προσφέρει είναι πολλοί.

Στέκεται σε ένα πλούσιο τραπέζι ως πρωταγωνιστής, μπορεί να συνοδεύσει σαλάτες και λαχανικά, αλλά και να ενσωματωθεί σε πίτες, σούπες και πολλές ακόμα παρασκευές.

Στη συγκεκριμένη συνταγή, που παραθέτω, γεμίζω το στήθος κοτόπουλο με μπρόκολο και σπανάκι, και το ταιριάζω με μαύρες φακές beluga, σε μια υγιεινή και θρεπτική γευστική πρόταση. Επιπλέον, είναι ένα πιάτο «φωτογενές» που θα μπορούσε θαυμάσια να «στολίσει» ένα κυριακάτικο ακόμα και ένα γιορτινό τραπέζι.

Δείτε τη συνταγή εδώ