Κουζίνα

Απεριτίφ με τσίπουρο και μαρμελάδα μούρο

Mε ή χωρίς αλκοόλ, πλην όμως ελαφρύ ποτό με υπέροχο άρωμα, ορεκτικό και χωνευτικό ταυτόχρονα. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να χωνέψουμε αυτά που μας συμβαίνουν
Κική Τριανταφύλλη

Γέμισα, λοιπόν, με παγάκια ένα μεγάλο ποτήρι του κρασιού, έριξα μια κουταλιά της σούπας σπιτική μαρμελάδα μούρο (την οποία κάνουμε με τη λιγότερη δυνατή ζάχαρη), ένα σφηνάκι τσίπουρο και φυσικό ανθρακούχο νερό. Αυτή είναι όλη κι όλη η συνταγή και παρακαλώ, φίλοι μου bartenders και mixologists, μη με πυροβολείτε.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.