Τα χορτοκεφτεδάκια είναι νόστιμος τσιπουρομεζές και τους πάει πολύ το γιαούρτι | Flickr / jules
Κουζίνα

Χορτοκεφτέδες: οι αμαρτίες της λαϊκής

Συνήθως η επιστροφή από τη λαϊκή μάς βρίσκει με περισσότερα λαχανικά από όσα είχαμε υπολογίσει. Τι κάνεις όμως μετά από τρεις-τέσσερις μέρες, που στο ψυγείο υπάρχει λίγο απ' όλα; Εύκολους, γρήγορους, πολύ νόστιμους χορτοκεφτέδες!
Bostanistas

Η επιστροφή από τη λαϊκή με βρήκε ως συνήθως με περισσότερα λαχανικά από αυτά που είχα υπολογίσει. Δεν νομίζω όμως να συμβαίνει μόνο σε μένα.

Το θέμα είναι τι κάνεις μετά από τρεις-τέσσερις μέρες, που έχεις μαγειρέψει όλες τις πιθανές επιλογές και στο ψυγείο υπάρχουν λαχανικά παντού, λίγο απ’ όλα.

Και επειδή τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ας φτιάξουμε χορτοκεφτέδες. Είναι πολύ νόστιμοι, γίνονται εύκολα και γρήγορα και σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από τα λαχανικά που έχετε.

Δείτε εδώ τη συνταγή για να αξιοποιήσετε άγρια χόρτα και σπανάκι, μαρούλι, φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μυρώνια, ξερό κρεμμύδι, καρότα και κολοκυθάκια.