220
Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Ζάκυνθος: Το παιδί έβραζε, είχε 50 βαθμούς μέσα στο αυτοκίνητο, λέει ο αστυνομικός που το έσωσε

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2023, 12:12
Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Ζάκυνθος: Το παιδί έβραζε, είχε 50 βαθμούς μέσα στο αυτοκίνητο, λέει ο αστυνομικός που το έσωσε

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2023, 12:12

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε μέχρι να βγάλει σώο το αγοράκι από το νοικιασμένο αυτοκίνητο όπου το είχαν αφήσει κλειδωμένο οι γονείς του, στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, περιέγραψε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφθασε πρώτος στο σημείο.

«Λάβαμε ένα σήμα για ένα μωρό σε ένα αυτοκίνητο μόνο του… Ημασταν λίγο μακριά, αλλά μεταβήκαμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Οι γονείς ήταν στα 200 με 300 μέτρα», αλλά δεν είχαν οπτική επαφή, είπε ο αστυνομικός και μόνο όταν είδαν τους φάρους και τις σειρήνες της ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν.

«Κάναμε επτά λεπτά μετά την κλήση, ήμασταν 15 χλμ. μακριά. Οι περίοικοι εκεί μάς είπαν ότι το παιδί ήταν μισή ώρα μέσα, σας το λέω και ανατριχιάζω», ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό που του έφερε στη μνήμη την τραγωδία με το μωράκι στην Αρτα που πέθανε κλεισμένο στο ΙΧ του πατέρα του:

«Εχω ζήσει πολλά περιστατικά στην Αθήνα, θυμόμουν και το περιστατικό με την Αρτα και έλεγα δεν θα συμβεί, γιατί έχω κι εγώ ένα παιδάκι».

Οσο για τη στιγμή του απεγκλωβισμού του αγοριού από τη Δανία, μίλησε για την κατάσταση στην οποία το βρήκε:

«Ηταν σαν χαμένο, ήταν έτοιμο να πάθει θερμοπληξία γιατί έκαιγε, έβραζε. Φανταστείτε ότι είχαν αφήσει ένα ταμπλετ που το μετακίνησα με τα ακροδάχτυλα γιατί είχε πυρώσει. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε 50 βαθμούς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...