195
Η Γεωργία Μπίκα μετά την αρχική της κατάθεση | IntimeNews

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Την απαλλαγή του 27χρονου πρότεινε η εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2022, 15:36
Η Γεωργία Μπίκα μετά την αρχική της κατάθεση
|IntimeNews

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Την απαλλαγή του 27χρονου πρότεινε η εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 13 Μαΐου 2022, 15:36

Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου πρότεινε η εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 27χρονου –υπενθυμίζεται– είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Οπως αναφέρει το GrTimes.gr, από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία περί ομαδικού βιασμού.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητό της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί, αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ, την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Κατά την εισαγγελική πρόταση, που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Γεωργία Μπίκα υπέβαλε μηνύσεις για ψευδείς καταθέσεις εις βάρος μαρτύρων που κατέθεσαν στην ανακρίτρια στο πλαίσιο της έρευνας για τον καταγγελλόμενο βιασμό της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News