Λατρης της υγιεινής διατροφής ο Σταύρος Δογιάκης, όπως περιγράφουν οι φίλοι του, έδειχνε ότι πρόσεχε τη δίαιτά του ακόμη και την παραμονή της εξαφάνισής του |
Επικαιρότητα

Υπόθεση Δογιάκη: «Πώς αυτοκτονεί κάποιος που ετοιμάζει επένδυση 500.000 ευρώ;»

Δύσπιστοι έναντι του σεναρίου της αυτοχειρίας οι φίλοι του επιχειρηματία. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασεις δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία
Protagon Team

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε βρεθεί νεκρός, με τραύματα από πυροβόλο όπλο, στον Αη Γιάννη, στην Αγία Παρασκευή και λίγη ώρα αργότερα οι πρώτες εκτιμήσεις στον ηλεκτρονικό Τύπο έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

Πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος αδυνατούν ωστόσο να το πιστέψουν και διερωτώνται πώς είναι δυνατόν να οδηγείται στο απονενοημένο διάβημα ένας άνθρωπος που ετοίμαζε να ανοίξει νέα δουλειά, σε μια επένδυση της τάξης των 500.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Δογιάκης είχε αποφασίσει να απεμπλακεί από την ταβέρνα «Κρητικός». «Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού» λέει ένας από τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει πάντως ότι πρόκειται για αυτοχειρία και δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο, σε αντίθεση με αυτό στο κεφάλι που ήταν και το μοιραίο.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, στο ΙΧ του Δογιάκη βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα με αποδέκτη τον αδελφό του.