229
| ΙΝΤΙΜΕnews

Υποπτη και για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2022, 11:38
|ΙΝΤΙΜΕnews

Υποπτη και για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2022, 11:38

Κλήση σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης απέστειλαν οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, στη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο και των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Οι δύο εισαγγελείς κατέληξαν στην κλήτευση της 33χρονης ως ύποπτης αφού μελέτησαν τον φάκελο της σχετικής δικογραφίας. Εκτός από την ιατροδικαστική έκθεση, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αιτία θανάτου των δύο κοριτσιών ήταν η ασφυξία, στη δικογραφία περιλαμβάνονται περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε συνέχεια της σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αναμένεται να μεταβούν, ίσως και εντός της εβδομάδας, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη η 33χρονη, προκειμένου να την ενημερώσουν, δίνοντάς της προθεσμία ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία πριν δώσει τις εξηγήσεις της.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η δικογραφία θα επιστρέψει στους εισαγγελείς για να αποφασίσουν εάν θα ασκηθεί νέα ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας (για τον οποίο έχει ήδη προφυλακιστεί η Πισπιρίγκου). Η 18η τακτική ανακρίτρια ολοκλήρωσε σε διάστημα 2,5 μηνών την έρευνά της και τις επόμενες ημέρες η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να διατυπώσει την πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που με τη σειρά του, με βούλευμά του, θα αποφασίσει για την παραπομπή ή μη της 33χρονης κατηγορούμενης σε δίκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...