279
«Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού, δεν χρησιμοποιήσαμε την αυτοδιοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κομματική ιεραρχία, ούτε αλληθωρίσαμε προς την κεντρική διοίκηση», σημείωσε κατά την ομιλία του ο κ. Σγουρός | Περιφερειακή Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική»

Ο Γιάννης Σγουρός επιστρέφει: «Εμείς δεν είμαστε fake»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 17:08
«Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού, δεν χρησιμοποιήσαμε την αυτοδιοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κομματική ιεραρχία, ούτε αλληθωρίσαμε προς την κεντρική διοίκηση», σημείωσε κατά την ομιλία του ο κ. Σγουρός
|Περιφερειακή Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική»

Ο Γιάννης Σγουρός επιστρέφει: «Εμείς δεν είμαστε fake»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 17:08

Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, όποτε αυτές γίνουν, ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός, σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξής του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική».

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε!», ο κ. Σγουρός απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, χωρίς -όπως είπε- κομματικές ταμπέλες, διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρώην περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι σε μια εποχή που κατακλύζεται από το fake, εκείνος και η παράταξή του παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στην αυτοδιοίκηση και στον καθαρό πολιτικό λόγο που εκφέρεται με μέτρο και σύνεση, χωρίς εύηχες υποσχέσεις, ανέφικτες εξαγγελίες και άνευ ορίων λαϊκισμό, πράγμα που σήμερα πληρώνει πολύ σκληρά η Αττική.

«Αυτό που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι fake. Δεν προσποιηθήκαμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε. Δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Δεν κάναμε εμπόριο ελπίδας και μετά γυρίσαμε την πλάτη στους πολίτες. Δεν χτίσαμε πελατειακές σχέσεις με το δημόσιο χρήμα. Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού. Δεν χρησιμοποιήσαμε την αυτοδιοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κομματική ιεραρχία, ούτε αλληθωρίσαμε προς την κεντρική διοίκηση. Διαχειριστήκαμε τη διοίκηση σε νομαρχία και περιφέρεια με μεγαλύτερο σεβασμό από ό,τι θα διαχειριζόμασταν τα του οίκου μας», σημείωσε με νόημα ο κ. Σγουρός.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Στάθης Παναγούλης (ανεξάρτητος βουλευτής), ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, ο παραολυμπιονίκης υπ. ευρωβουλευτής Νίκος Πέππας, οι δήμαρχοι, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Μαρκοπούλου Μεσογαίας Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης Στέλιος Μηγιάκης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μίμης Δομάζος, Τότης Φυλακούρης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και χειρουργός ορθοπεδικός Λάκης Νικολάου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί άλλοι από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News