245
Ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία είχε ακροδεξιό στο ψηφοδέλτιό του

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 17:56
Ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία είχε ακροδεξιό στο ψηφοδέλτιό του

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 17:56

Στην πολιτικά άχαρη θέση να ζητά την παραίτηση υποψηφίου από την παράταξή του επειδή του βγήκε… ακροδεξιός βρέθηκε ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Σε μια απόδειξη της ένδειας του ΣΥΡΙΖΑ να βρει πολιτικό προσωπικό για τις προσεχείς εκλογές, ο κ. Γιαννούλης είχε συμπεριλάβει τον Παύλο Μπογιαννίδη στο ψηφοδέλτιό του, ο οποίος όμως έκανε συχνά πυκνά αναρτήσεις σε φιλοχουντικές σελίδες.

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις αφορούσαν σε κοινοποιήσεις άρθρων με θέμα τον δικτάτορα, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Στην Ημαθία μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν εκπλαγεί από την υποψηφιότητα του κ. Μπογιαννίδη με το συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» του κ. Γιαννούλη, γνωρίζοντας τις απόψεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τοπικά αντιδράσεις, με κυριότερες εκείνες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Με ανάρτησή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» αναφέρει ότι δεν απέπεμψε ο ίδιος τον υποψήφιό του, αλλά ότι έκανε άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μπογιαννίδη.

Η ανάρτηση του κ. Γιαννούλη αναφέρει τα εξής:

«Πριν από λίγα λεπτά έκανα άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου στη. Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Παύλου Μπογιαννίδη. Κάθε προσπάθεια, δημόσια τοποθέτηση, αναπαραγωγή κειμένων ή δηλώσεων που αφήνουν έστω και μια χαραμάδα ανοχής στην Ακροδεξιά την Δικτατορία και τον αντισημιτισμό θα συναντούν την μηδενική ανοχή μου αλλά και την ανοχή της Παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την Κεντρική Μακεδονία. Ακόμη και αν δεν κατάφερε να αποδώσει ακριβώς τις θέσεις του, υιοθετώντας τις δημοκρατικές αξίες του τόπου μας ο Παύλος Μπογιαννίδης τίθεται εκτός του ψηφοδελτίου νίκης της παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Καμία ανοχή στον Φασισμό και τον Εθνικισμό».