274
Ο Τότης Φυλακούρης, ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Γιάννη Σγουρό | IntimeNews

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού ο Τότης Φυλακούρης

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 15:21
Ο Τότης Φυλακούρης, ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Γιάννη Σγουρό | IntimeNews

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού ο Τότης Φυλακούρης

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 15:21

Ενας ζωντανός θρύλος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής. Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού αλλά και και της Εθνικής Ομάδας Τότη Φυλακούρη.

Ο Τότης Φυλακούρης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος (1964, 1969, 1970, 1972) και δύο κύπελλα (1967, 1969), ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης το 1971 στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

Το 2005 είχε αναλάβει και χρέη υπηρεσιακού προπονητή, ενώ το 1968 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων με την Εθνική Ενόπλων στη Βαγδάτη. Επίσης, αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία το 1969 κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο.

Επίσκεψη Σγουρού σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα

Εντωμεταξύ, σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα βρέθηκε την Πέμπτη ο Γ. Σγουρός συνεχίζοντας τις επαφές και συναντήσεις του με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους πολίτες και φορείς της Αττικής.

Ειδικότερα το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στο κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας όπου συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις του σωματείου από το προεδρείο και τους εργαζομένους και με τον ΟΛΕ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμο Ελευσίνας, όπου συνομίλησε με εργαζομένους του δήμου και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Τσουκαλά.

Επίσης επισκέφθηκε και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας και συνομίλησε με τη Διοίκηση του καθώς και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας όπου συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ξεναγήθηκε στους χώρους εργασίας.

Κατόπιν ο κ. Σγουρός μετέβη στο Δημαρχείο Ασπροπύργου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Μελετίου με τον οποίο συζήτησαν ιδίως για τα προβλήματα περιβαλλοντικής επιβάρυνσης που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.