235
Ο Σπύρος Βούγιας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού | voria.gr

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Βούγιας

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2018, 18:40
Ο Σπύρος Βούγιας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού
|voria.gr

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Βούγιας

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2018, 18:40

Ενας παλιός γνώριμος των αυτοδιοικητικών πραγμάτων στη Θεσσαλονίκη, ο Σπύρος Βούγιας, θα είναι επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο στην πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης, που είναι και συνιδρυτές της παράταξης, ανακοίνωσαν ότι υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο πρώτος.

Ο Νίκος Νυφούδης μίλησε για την αναγκαιότητα να είναι επικεφαλής του σχήματος ο Σπύρος Βούγιας, τονίζοντας ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να συνθέσει τον χώρο με στόχο τη νίκη του δημοκρατικού μετώπου. «Για να πετύχουμε το στόχο μας χρειάζεται να βάλουμε πίσω τον εγωισμό μας, εγώ κάνω ένα βήμα πίσω, καθώς αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μπορεί να επιτύχει καλύτερο αποτέλεσμα γι’ αυτό που επιδιώκουμε, που είναι να ενώσουμε την κεντροαριστερά και να κάνουμε μια μεγάλη παράταξη», είπε.

«Η πόλη δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Έχουμε σχέδιο, γνωρίζουμε την πόλη. Θα πορευθούμε με επίκεντρο τον πολίτη και το σεβασμό στον δημόσιο χώρο» υπογράμμισε ο Σπύρος Βούγιας και ανέφερε ότι ο συνδυασμός «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» διεκδικεί μεταξύ άλλων καλύτερες συγκοινωνίες και αναβάθμιση των υπηρεσιών.

«Η καμπάνια δεν θα περιοριστεί στο “Βούγιας δήμαρχος”. Είμαστε δύο άνθρωποι που συνεργαζόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το λογότυπο και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 15 πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που κατέρχεται με το σύνθημα «ΜΑΖΙ για τη Θεσσαλονίκη».

Ο Σπύρος Βούγιας είχε διεκδικήσει τη δημαρχία ως ανεξάρτητος το 1998, λαμβάνοντας πολύ καλό ποσοστό. Υποψήφιος δήμαρχος ήταν και το 2002.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...