244
Καλοκαίρι 2016, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη με τον Πάνο Καμμένο. Τώρα προτιμά την... Αριστερά | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η «προοδευτική συμμαχία»… διευρύνεται με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ του Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 07:51
Καλοκαίρι 2016, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη με τον Πάνο Καμμένο. Τώρα προτιμά την... Αριστερά
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η «προοδευτική συμμαχία»… διευρύνεται με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ του Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 07:51

Την πρόθεσή της να είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωσε η πρώην υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για να προσθέσει ότι θα διατρέξει όλη τη Μαγνησία, όπου θα πολιτευτεί, «για να υποστηρίξω το έργο αυτής της κυβέρνησης».

Εχει ένα ενδιαφέρον το πώς διευρύνεται η περίφημη «προοδευτική συμμαχία» που έχει προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας (με εκείνην την «απεύθυνση πλατιού καλέσματος»). Μέχρι στιγμής με την Ελενα Κουντουρά –που εξελέγη πανηγυρικά δεύτερη στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ–, την κυρία Χρυσοβελώνη, τον Τέρενς Κουίκ που ζητάει από την Κουμουνδούρου (εδώ) να κοιτάξει και τους «απογοητευμένους καραμανλικούς». Μια «προοδευτική συμμαχία» με αστέρια της εθνικιστικής Δεξιάς…

Σε κάθε περίπτωση, σε δηλώσεις της τη Δευτέρα στο Ράδιο Ενα 102,5 του Βόλου, η κυρία Χρυσοβελώνη είπε ότι η κυβέρνηση «δικαιούται μια τετραετία ακόμη».

Εξέφρασε ακόμη τη βεβαιότητα ότι «οι πολίτες θα εκτιμήσουν τα δεδομένα διαφορετικά».

Για τις βουλευτικές εκλογές είπε ότι «το κριτήριο είναι διαφορετικό από τις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι επειδή ακούω το “βάφτηκε η Ελλάδα μπλε”, στην όση εμπειρία διαθέτω, πόσο χρώματα έχει αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας;».

Ηταν μια κίνηση που σχεδόν είχε προαναγγελθεί από καιρό, μετά την παραίτησή της από τους ΑΝΕΛ στα μέσα Ιανουαρίου.

Εγραφε τότε στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο: «Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την παρουσία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...