377
|

Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet: Ποιος ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2021, 15:06
|

Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet: Ποιος ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2021, 15:06

Στο Βιοχηµανικό Πάρκο Χανίων, στη Σούδα της Κρήτης, εδρεύει µια ελληνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες και την ανάπτυξη Μη Επανδρωµένων Συστηµάτων. Κάποια από αυτά, τα γνωρίζεις και ως “drones”. Στους τοµείς που καλύπτει περιλαµβάνονται η επίβλεψη χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, η συλλογή πληροφοριών, η από αέρος επιτήρηση και αναγνώριση, η παρακολούθηση του περιβάλλοντος, η διαχείριση φυσικών καταστροφών, οι εφαρµογές GIS (συστήµατα γεωγραφικών πληροφοριών), η προστασία κρίσιµων υποδοµών, οι αποστολές έρευνας και διάσωσης, οι εφαρµογές αεροναυτικών στόχων. Πολλά περισσότερα -και, κυρίως, πολύ πιο υψηλής σημασίας- από όσα έχουμε κατά νου ότι μπορούν να κάνουν τα drones.

Η ALTUS LSA (Land=Έδαφος, Sea=θάλασσα, Air=Αέρας) είναι γνωστή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως µια σύγχρονη, καινοτόμα και αξιόπιστη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, την οποία εμπιστεύονται διεθνείς οργανισμοί. Τί όμως εξασφαλίζει –μεταξύ άλλων- την αδιάλειπτη επιχειρηματική της δράση και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων που φέρνει;

Σύμμαχος της ALTUS LSA στο έργο της είναι οι υπερυψηλές ταχύτητες Fiber και συγκεκριμένα, το COSMOTE Business Double Play Fiberspeed 200Mbps, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της εταιρείας. Οι γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει εξασφαλίζουν στους ανθρώπους της άμεση πρόσβαση σε συστήµατα, χειριστές και δεδοµένα. Μέσω των υπερ-υψυλών ταχυτήτων μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός μη επανδρωµένου συστήµατος σε πραγµατικό χρόνο, ενώ έχουν πρόσβαση κάθε στιγµή στα αρχεία της εταιρείας.

Τα ίδια εργαλεία ήταν αυτά που θωράκισαν την ALTUS και στο διάστηµα της πανδηµίας. Όπως λέει ο Διευθύνων Σύµβουλος της εταιρείας, Ζαχαρίας Σαρρής: “Πλέον, µέσω των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων µπορούµε να εργαζόµαστε αποµακρυσµένα από τον τόπο που εµείς έχουµε επιλέξει. Δεν παίζει ρόλο το πού βρίσκεται ο εργαζόµενος, αλλά το πώς είναι δοµηµένη και θωρακισµένη ψηφιακά η εταιρεία”.
Δες στο video τι λέει ο Ζαχαρίας Σαρρής, CEO της ALTUS LSA, για την εµπειρία του

Τα COSMOTE Business Double Play παρέχουν ακόµη περισσότερο χρόνο οµιλίας, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εταιρικά email (100GB/15 email accounts) και υπερ-υψηλές ταχύτητες έως 200Μbps ανάλογα µε την περιοχή (έλεγχος διαθεσιµότητας εδώ). Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράµµατα περιλαµβάνουν -χωρίς επιπλέον κόστος- φιλοξενία ιστοσελίδας, domain name, στατική ΙP κ.ά..

Όλα τα COSMOTE Business Double Play διαθέτουν, ακόµα, την υπηρεσία Internet Backup, για εφεδρική πρόσβαση στο Internet µέσω του δικτύου κινητής COSMOTE.
Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στη δική σου επιχείρηση µε ένα κλικ στο www.cosmote.gr/business.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...