315
Περιπολικά και ασθενοφόρο στο σημείο του δυστυχήματος | Thestival.gr

Υπέκυψε στα τραύματά της η 21χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Εγνατία

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2022, 14:02
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 27/11/2022, 18:00
Περιπολικά και ασθενοφόρο στο σημείο του δυστυχήματος
|Thestival.gr

Υπέκυψε στα τραύματά της η 21χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Εγνατία

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2022, 14:02
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 27/11/2022, 18:00

Κατέληξε τελικά λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής η 21χρονη φοιτήτρια που νοσηλευόταν με βαριά τραύματα σε ΜΕΘ στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η οποία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο και εγκαταλειφθεί από τον 26χρονο οδηγό.

Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, αναφέροντας πως η «Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή, αυτή που της στέρησαν».

«Δεν σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», έγραψε η μητέρα της, στον συγκινητικό της αποχαιρετισμό προς την κόρη της στα social media.

Η νεαρή είχε καταγωγή από τα Χανιά και σπούδαζε στην Κτηνιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης. Η κηδεία της θα γίνει στη γενέτειρά της.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος οδηγός παρέσυρε τη φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία, την περασμένη Δευτέρα. Μάλιστα, έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά, εγκαταλείποντάς την βαριά τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Μετά από ώρες ξεφορτώθηκε τον αριθμό των πινακίδων κυκλοφορίας πριν τον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Τη Δευτέρα οι απολογίες

Στο μεταξύ, για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένες οι απολογίες, τόσο του 26χρονου οδηγού του αυτοκινήτου όσο και της 19χρονης συνεπιβάτιδάς του, που συνελήφθησαν και παραμένουν υπό κράτηση. Σε βάρος τους έχει απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, ωστόσο, μετά τον θάνατο της φοιτήτριας, η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί.

Η αρχικώς απαγγελθείσα δίωξη κατά του αλβανικής καταγωγής οδηγού ήταν για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), για εγκατάλειψη τροχαίου και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Στη συνεπιβάτη του οχήματος είχε απαγγελθεί δίωξη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Ο 26χρονος είχε παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης, εκτός αυτόφωρης διαδικασίας, στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ώστε να καταθέσει για το περιστατικό. Διαπιστώθηκε, μάλιστα, ότι δεν διέθετε άδεια παραμονής στη χώρα. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, και η 19χρονη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...