267
Η Φώφη Γεννηματά ψήφισε το πρωί της Κυριακής στο δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΚΙΝΑΛ: 65.000 ψήφισαν για συνέδρους!

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 10:47
Η Φώφη Γεννηματά ψήφισε το πρωί της Κυριακής στο δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΚΙΝΑΛ: 65.000 ψήφισαν για συνέδρους!

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 10:47

Δεκαεπτά μήνες μετά την πρωτοφανή κοσμοσυρροή για την εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς τον Νοέμβριο του 2017 και παρά τις απογοητεύσεις που υπήρξαν στο μεσοδιάστημα (αποχώρηση Σταύρου Θεοδωράκη και Θανάση Θεοχαρόπουλου, υποτονικά ευρήματα στις δημοσκοπήσεις κλπ.), η βάση συνεχίζει να στηρίζει το εγχείρημα.

Απόδειξη η εντυπωσιακή προσέλευση των μελών και των φίλων του Κινήματος Αλλαγής την Κυριακή για την ανάδειξη ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα πάρουν μέρος στο έκτακτο συνέδριο που έχει προγραμματισθεί να γίνει στα τέλη του μήνα.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης δήλωσε ότι σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία άγγιξε τα 65.000 μέλη.

«Η μαζική συμμετοχή είναι η καλύτερη δυνατή απάντηση στην επίθεση που δέχεται η παράταξη μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε, με τα μανίκια σηκωμένα και το βλέμμα στην κοινωνία. Η βάση μας είναι η δική μας δύναμη. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες», ανέφερε.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, σχολίασε:

«Το Κίνημα Αλλαγής ανήκει στα μέλη του, είναι ένα κίνημα με σαφή κοινωνική βάση, ένα κίνημα δημοκρατικών πολιτών. Απέναντι στα ψευδεπίγραφα και ευκαιριακά προοδευτικά μέτωπα που σχηματίζονται ερήμην των πολιτών, η απάντηση που δίνουν τα χιλιάδες μέλη μας σήμερα είναι ότι το σπίτι κάθε προοδευτικού ανθρώπου είναι το Κίνημα Αλλαγής.

»Ενισχύουμε το Κίνημά μας στο δρόμο για το συνέδριο αποφασισμένοι να συνδιαμορφώσουμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, δημοκρατικό, ενωμένο.

»Ενα προοδευτικό κίνημα που δεν φοβάται τις συγκρούσεις, που έχει διαμορφωμένη και σαφή ατζέντα για την επόμενη μέρα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ένα κίνημα που πολιτεύεται για τις επόμενες γενιές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...