258
Ο Παύλος Πολάκης έξαλλος -ως συνήθως- στο βήμα της Βουλής | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Νέα επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: «Τι μπούρδες είναι αυτές, Σωτήρη μου;»

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 19:06
Ο Παύλος Πολάκης έξαλλος -ως συνήθως- στο βήμα της Βουλής
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Νέα επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: «Τι μπούρδες είναι αυτές, Σωτήρη μου;»

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 19:06

Πιστός στο γνωστό πολιτικό του ύφος φαίνεται ότι θέλει να παραμείνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ενώ λοιπόν το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε «γραμμή» στα στελέχη του κόμματός του να πέσουν οι τόνοι και να μη γίνονται επιθέσεις στον Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Πολάκης φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό.

Ετσι, λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για το νέο καθολικό lockdown (εδώ) και την ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα (εδώ), ο πρώην αν. υπουργός Υγείας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του καθηγητή λοιμωξιολογίας από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης αρχικά τα έβαλε με την επιστημονική επιτροπή καταγγέλλοντας ότι άλλαξε μετά από πολιτική παρέμβαση την απόφασή της για το άνοιγμα των σχολείων, των γηπέδων και του τουρισμού.

Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι επιχείρησε να καλύψει τις ευθύνες του έχοντας δίπλα, τον «φίλτατο Σωτήρη» —ήταν μια αιχμή για τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τον κ. Τσιόδρα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αποκαλώντας τον συνεχώς «Σωτήρη».

Τελικά, δεν άντεξε και ξιφούλκησε κατά του καθηγητή: «Η τελευταία αρλούμπα που ακούω είναι ότι τα παιδιά τα μικρά δεν μεταδίδουν! Τι λέτε ρε παιδιά; Παιδιά, δεν μεγαλώσατε όλοι; Οταν πήγανε τα παιδιά σχολείο δεν κολλούσαν ιώσεις; Τι μπούρδες είναι αυτές, κύριε Σωτήρη μου; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική να μπαίνει στην υπηρεσία πολιτικής. Τα παιδιά δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους σπίτι γι’ αυτό το κάνετε! Θέλετε να γλιτώσετε γονικές άδειες! Δεν θα δουλευόμαστε εδώ με επιστημονικές αρλούμπες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...