211
Το μεσημέρι της Παρασκευής δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί του μετρό | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Χωρίς Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό και το μεσημέρι της Παρασκευής

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2021, 20:48
Το μεσημέρι της Παρασκευής δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί του μετρό
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Χωρίς Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό και το μεσημέρι της Παρασκευής

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2021, 20:48

Επειτα από το συγκοινωνιακό έμφραγμα που προκάλεσε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η απεργία στα αττικά ΜΜΜ (πλην λεωφορείων) και τον Γολγοθά όλων των άλλων εργαζόμενων πολιτών, νέα ταλαιπωρία αναμένει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τους Αθηναίους: οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή στο Μετρό, στο Τραμ και στον «Ηλεκτρικό», αποφάσισαν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία τους αναφέρει ότι κάνουν στάση εργασίας για να αποχαιρετίσουν τον άτυχο συνάδελφό τους Πέτρο Γιάμαλη, η κηδεία του οποίου θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στο Γ’ Νεκροταφείο, στη Νίκαια.

Να και η ανακοίνωσή τους: «Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Ολοι οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών. Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο, πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...