290
Το ερώτημα πλέον, σχολιάζει το κυβερνών κόμμα, δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη | Νέα Δημοκρατία

«Χτύπησε» ξανά η «ασυδοσία του πληκτρολογίου»: Διαγραφή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ αξιώνει η ΝΔ από Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 17:11
Το ερώτημα πλέον, σχολιάζει το κυβερνών κόμμα, δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη
|Νέα Δημοκρατία

«Χτύπησε» ξανά η «ασυδοσία του πληκτρολογίου»: Διαγραφή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ αξιώνει η ΝΔ από Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 17:11

Τα πληκτρολόγια δεν γράφουν μόνα τους, σχολίαζαν πηγές της κυβέρνησης για τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα στη Βουλή και λίγες μόλις ώρες μετά τις… αποστάσεις που εμφανίστηκε να παίρνει από την «ασυδοσία του πληκτρολογίου» (σ.σ. όπως ο ίδιος αποκάλεσε τη διασπορά του «οχετού» Πολάκη και λοιπών τρολ της Κουμουνδούρου μέσω των social media), η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε νέα δριμύτατη επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή μία ακόμη εμετική ανάρτηση στελέχους του κόμματός του. Αυτή τη φορά από την πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου, Ειρήνη Κωνσταντίνου (δείτε τη κάτω).

Με ανακοίνωση που εξέδωσε για την παραπάνω ανάρτηση, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει την πρόεδρο της Τοπικής Ασπροπύργου, σε διαφορετική περίπτωση, όπως υπογραμμίζει, «κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, χρεώνεται» ο ίδιος «προσωπικά τις χυδαιότητες της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειραιώς:

Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα.

Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση “δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε” η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου.

Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...