215
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: «να τελειώνει η υπόθεση με τη μονομερή τοποθέτηση υπέρ κάποιων και κατά της αστυνομίας» | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Χρυσοχοΐδης: Και πρόστιμα Covid σε όσους προσήχθησαν στις πορείες για το Πολυτεχνείο

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 21:06
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: «να τελειώνει η υπόθεση με τη μονομερή τοποθέτηση υπέρ κάποιων και κατά της αστυνομίας»
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Χρυσοχοΐδης: Και πρόστιμα Covid σε όσους προσήχθησαν στις πορείες για το Πολυτεχνείο

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2020, 21:06

Σε όλους όσους προσήχθησαν ή συνελήφθησαν στις σημερινές συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο θα επιβληθούν πρόστιμα Covid, πέρα από όποια άλλη διερεύνηση ευθυνών, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι απόφαση ήταν να μην σταματήσει σήμερα η ζωή στην πόλη, λειτουργούσαν οι συγκοινωνίες, η κυκλοφορία κ.λπ. και «θα το συνεχίσουμε αυτό, να τελειώνουμε με τις διαδηλώσεις που καταλύουν την κοινωνική ζωή».

Ερωτηθείς πώς συγκεντρώθηκαν υπό τις δεδομένες συνθήκες 1.500 άτομα, ο υπουργός σημείωσε ότι από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η πόλη, μπορούσε να κυκλοφορεί ο καθένας και πρόσθεσε: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση, γιατί τιμώ το ΚΚΕ, την ώρα που έχουμε 95% των ΜΕΘ καλυμμένες, μία πολιτική παράταξη να κάνει συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης με 1500 άτομα».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι με δική του εντολή «10 φορές ο αξιωματικός ζήτησε από την ηγεσία της συγκέντρωσης να αποχωρήσουν, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Άρα δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να διατάξει την διάλυση της συγκέντρωσης».

Ο υπουργός ζήτησε ακόμη «να τελειώνει η υπόθεση με τη μονομερή τοποθέτηση υπέρ κάποιων και κατά της αστυνομίας».

Σε άλλη ερώτηση, απάντησε ότι θα πραγματοποιηθεί έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ.

Εν όψει της επετείου Γρηγορόπουλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «είναι προφανές ότι εν μέσω πανδημίας δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...