174
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΣΚΑΙ | SKAI

Χρυσοχοΐδης: Η στάση των Ελλήνων στα μέτρα είναι υποδειγματική και αυτό μας τιμά

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2020, 09:02
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΣΚΑΙ
|SKAI

Χρυσοχοΐδης: Η στάση των Ελλήνων στα μέτρα είναι υποδειγματική και αυτό μας τιμά

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2020, 09:02

Τη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων για την καταπολέμηση του κορονοϊού επαίνεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επισήμανε πάντως ότι η συμμόρφωση είναι καλύτερη στις πόλεις παρά στην επαρχία.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός είπε ότι είναι υποδειγματική η συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα. «Αυτό μας τιμά όλους», τόνισε.

Ερωτήθηκε για το αν θα υπάρξει περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων, με αφορμή περιστατικά όπως αυτό του συνωστισμού στην παραλία της Θεσσαλονίκης που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό της. Δεν απάντησε αν θα συμβεί κάτι τέτοιο, υπενθύμισε πάντως ότι η συμμόρφωση στα μέτρα είναι μεγαλύτερη στα αστικά κέντρα. Στην επαρχία υπάρχουν και οι αγροτικές εργασίες και τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπενθύμισε.

Κλείνοντας, είπε ότι, πέρα από τους «χιλιάδες αστυνομικούς που βγήκαν στον δρόμο» για να επιβλέψουν την τήρηση των μέτρων, υπάρχουν και αυτοί στον Εβρο που διατέθηκαν για τη φύλαξη των συνόρων κατά τα πρόσφατα γεγονότα και όσοι είναι στα νησιά για το Μεταναστευτικό. Για τους πρώτους προανήγγειλε σταδιακή απομάκρυνση από το σημείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...