282
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις δηλώσεις του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους με τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 12:26
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις δηλώσεις του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους με τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2020, 12:26

Με τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας καραντίνας –στην οποία είχε περιοριστεί λόγω κρούσματος στο οικογενειακό του περιβάλλον (εδώ)– ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έσπευσε στη Θεσσαλονίκη όπου παρατηρείται το σοβαρότερο πρόβλημα με τον κορονοϊό τα τελευταία 24ωρα καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με ρυθμό εκθετικό.

Μιλώντας από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο κ. Χρυσοχοΐδης έστειλε μήνυμα επιβολής και τήρησης των μέτρων (που ισχύουν αλλά και έρχονται), στέλνοντας αυστηρό μήνυμα ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή η αντικοινωνική συμπεριφορά των λίγων ασυνείδητων, που επιμένουν να περιφρονούν τον κίνδυνο του κορονοϊού, επιδεικνύοντας προκλητική αδιαφορία για τη διασπορά του.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα στην αντιμετώπιση της Covid-19. Κάνει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώνει επίσης χιλιάδες παραβάσεις. Δεν έχουμε καμιά διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε έστω τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα, παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι είναι οι αρμοδιότεροι όλων να δίνουν οδηγίες», ξεκαθάρισε ο υπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, διεμήνυσε, «θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας».

«Η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό. Οσοι σέβονται τον εαυτό τους, όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπό τους, όσοι αγαπάνε την πόλη, φοράνε μάσκα.

»Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαιο ότι και τώρα μπορεί, με τις δράσεις της, την ευθύνη των πολιτών της, να αντιμετωπίσει κι αυτόν τον αόρατο εχθρό» κατέληξε ο κ. Χρυσοχοΐδης στις δηλώσεις του έπειτα από σύσκεψη που είχε με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...