282
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε παλαιότερη φωτογραφία του στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕnews

Χρυσοχοΐδης: Με δική μου απόφαση έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2021, 09:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/02/2021, 12:35
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε παλαιότερη φωτογραφία του στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕnews

Χρυσοχοΐδης: Με δική μου απόφαση έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2021, 09:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/02/2021, 12:35

Την ευθύνη της απόφασης για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος της Καλυφτάκη, ανέλαβε προσωπικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξηγώντας ότι απόφαση ελήφθη με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία των πολιτών.

«Η Εθνική Οδός έκλεισε με δική μου απόφαση, διότι η χιονόπτωση είναι σφοδρή. Τα συνεργεία και τα μηχανήματα καθαρίζουν τον δρόμο, αλλά από ένα σημείο και μετά, αν αφήναμε τους πολίτες να περάσουν, θα υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν. Δεν είναι κάτι αν κλείσει ο δρόμος για λίγες ώρες. Το παρακολουθούμε. Παρακαλώ όσους θέλουν να κινηθούν προς εκεί, να μη συσσωρεύονται στην Εθνική. Δεν υπάρχει λόγος μετακίνησης αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η Αθηνών-Λαμίας είναι κλειστή από τις 5.30 το πρωί για όλα τα οχήματα. Σε ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ αναφέρει:

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30). 

Το προληπτικό κλείσιμο της ΕΟ πάντως, θεωρήθηκε καλή ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντιπολίτευση και να καυτηριάσει το «επιτελικό κράτος».

«Εδώ και δέκα μέρες το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διαφήμιζε πόσο καλά προετοιμασμένο ήταν για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας. Μετά από δέκα μέρες “συσκέψεων” αυτό που κατάφερε με τα πρώτα χιόνια ήταν να αφήσει ολόκληρα νησιά χωρίς ρεύμα μέσα στον παγετό και εν τέλει να κόψει την Ελλάδα στα δύο με τη μόνη λύση που γνωρίζει διά πάσα νόσο: Απαγόρευση κυκλοφορίας. Η επιτελική ανικανότητα στα καλύτερά της», ανέφεραν από την Κουμουνδούρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Κίνημα Αλλαγής που ανέφερε:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...