192
Τελευταίος στην αλυσίδα των παραιτήσεων, με αιχμές κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης | Youtube

Χρυσή Αυγή: Τι κρύβεται πίσω από τις αιχμηρές παραιτήσεις ευρωβουλευτών

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2019, 16:56
Τελευταίος στην αλυσίδα των παραιτήσεων, με αιχμές κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης
|Youtube

Χρυσή Αυγή: Τι κρύβεται πίσω από τις αιχμηρές παραιτήσεις ευρωβουλευτών

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2019, 16:56

Οι εσωτερικές ισορροπίες στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και η σπουδή να προστατευθούν έγκαιρα και επαρκώς όσοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κίνδυνο φυλάκισης στο τέλος της πολύκροτης δίκης, προκάλεσαν ηχηρές παραιτήσεις ευρωβουλευτών με βαριές αιχμές για τον επικεφαλής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Πρώτη ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του Ελευθέριου Συναδινού που έχει αποχωρήσει εδώ και έναν χρόνο από τη ΧΑ και πλέον κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Γιώργου Επιτήδειου, που κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το ευρωψηφοδέλτιο, ενώ τελευταία ήρθε η παραίτηση του ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη.

Στη σχετική δήλωσή του μάλιστα, ο ευρωβουλευτής χρησιμοποίησε τα ίδια τα λόγια του Νίκου Μιχαλολιάκου για να καυτηριάσει την απόφαση αποπομπής του από την ευρωλίστα. «Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ … όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή…», ανέφερε με νόημα.

Κατά πληροφορίες, κοινός παρανομαστής των ανωτέρω καρατομήσεων είναι η απόφαση να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηδελτίου της ναζιστικής οργάνωσης ο Γιάννης Λαγός, στο πλαίσιο της προσπάθειας να προστατευθούν με κάθε τρόπο (βλέπε ασυλία) όλα τα στελέχη εκείνα που ενδεχομένως βρεθούν ένα βήμα πριν τη φυλακή όσο προχωρά η πολύκροτη δίκη της ΧΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...