296
Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, σε φωτογραφία αρχείου | IntimeNews

Χρήστος Μεγάλου: To Project Future στηρίζει με συνέπεια τους νέους

Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 17:35
Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, σε φωτογραφία αρχείου | IntimeNews

Χρήστος Μεγάλου: To Project Future στηρίζει με συνέπεια τους νέους

Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 17:35

Ξεκίνησε η φάση της εκπαίδευσης για τους επιτυχόντες του δεύτερου κύκλου του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future. Για ένα τριήμερο οι νέοι πτυχιούχοι που επελέγησαν μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων, παρακολουθούν ομιλίες στελεχών της αγοράς και εκπαιδεύονται σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης ενώ θα ακολουθήσουν οι εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου καλωσόρισε τους νέους πτυχιούχους και τόνισε: «Σήμερα ανανεώνουμε τη δέσμευση που αποτελεί τη βάση του Project Future: το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, το οποίο γεφυρώνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, θα βελτιώνεται και θα εξελίσσεται ώστε να στηρίζει με συνέπεια τους νέους και να τους δίνει ευκαιρίες να εργαστούν και να προκόψουν στη χώρα τους».

«Μέχρι στιγμής το 60% των συμμετεχόντων του προηγούμενου κύκλου απασχολούνται σε κάποια από τις επιχειρήσεις που μετέχουν στο πρόγραμμα, και το ποσοστό αυτό θα φθάσει το 100%» επισήμανε ο κ. Μεγάλου.

Στην πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης, ο προπονητής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Ντέιβιντ Μπλατ  μίλησε στους νέους για τη δική του πορεία και δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή που προσκλήθηκα να συμμετάσχω στο Project Future της Τράπεζας Πειραιώς και ελπίζω οι εμπειρίες που μοιράστηκα με τους συμμετέχοντες να φανούν χρήσιμες στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην καθημερινότητά τους».

Το Project Future συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, παρέχοντας στους νέους πτυχιούχους τα εφόδια και τις εξειδικευμένες γνώσεις που θα συμβάλλουν στη δυναμική ένταξή τους στην αγορά και στην απόκτηση πρακτικής εμπειρίας.

Οι εκπαιδεύσεις στους πιο περιζήτητους τομείς της αγοράς Java, Digital Marketing, Sales και Data Science θα ξεκινήσουν στις 6 Μαΐου και στη συνέχεια οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες ελληνικών εταιρειών που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, με τουλάχιστον εξάμηνες συμβάσεις αμειβόμενης εργασίας.

Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...