312
Η Χίλαρι Κλίντον σαν... μασκαρεμένη τουρίστρια, ανάμεσα στην Ισα Αμπάνι και τη μητέρα της, Νίτα Αμπάνι | REUTERS

Χίλαρι Κλίντον και Μπιγιονσέ στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου Ινδού

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 16:50
Η Χίλαρι Κλίντον σαν... μασκαρεμένη τουρίστρια, ανάμεσα στην Ισα Αμπάνι και τη μητέρα της, Νίτα Αμπάνι
|REUTERS

Χίλαρι Κλίντον και Μπιγιονσέ στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου Ινδού

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 16:50

Δεκάδες ναυλωμένα αεροπλάνα πέταξαν για το Ουνταϊπούρ της Ινδίας, καθώς ένας ζάμπλουτος γάμος α λα ινδικά, των Ισα Αμπάνι και Ανάντ Πιραμάλ πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Λαμπεροί καλεσμένοι και ισχυρές προσωπικότητες του επιχειρηματικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου, ταξίδεψαν ως την Ινδία, για να παρευρεθούν στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας.

Ανάμεσα στους λαμπερούς αυτούς καλεσμένους, ξεχώρισαν οι παρουσίες της Μπιγιονσέ και της Χίλαρι Κλίντον. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στη Βομβάη, αλλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο στην πόλη με γλέντια, τραγούδια και χορούς και διάφορες άλλες παραδοσιακές τελετές.

Η φωτογραφία που ανέβασε η σούπερ σταρ Μπιγιονσέ στο Instagram, προϊδεάζοντας τους φαν της για την παρουσία της σε έναν γάμο α λα ινδικά (Instagram)

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, η Αμπάνι αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ το 2014 και από τότε βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο δύο εταιρειών της αυτοκρατορίας Reliance του πατέρα της. Το 2015 μάλιστα, το Forbes, την χαρακτήρισε ως μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες της Ασίας.

Οι Κλίντον και η οικογένεια Αμπάνι είναι γνωστοί εδώ και 18 χρόνια και συναντήθηκαν αρκετές φορές τόσο στην Ινδία όσο και στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα, όταν η Χίλαρι Κλίντον επισκέφθηκε την Ινδία για μία ομιλία σε συνέδριο στη Βομβάη, γευμάτισε με τους Αμπάνι στην 27ώροφη κατοικία τους στην Αντίλια – ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο.

Αλλοι διάσημοι που αναμένεται να βρεθούν στον γάμο, είναι ο ινδός μεγιστάνας του χάλυβα Λάκσμι Μιτάλ, ο Τζέιμς Μέρντοκ, η νεόνυμφη Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Νικ Τζόνας.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι που ήδη έχουν καταφθάσει στην Ινδία, παρακολούθησαν χθές Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 μία πριβέ συναυλία της Μπιγιονσέ.

Με άλλα λόγια, όταν υπάρχουν άφθονα χρήματα, μπορείς να γεμίσεις όσα τζετ θέλεις με όσους διάσημους επιθυμείς και να τους επιστρατεύσεις για τον γάμο της παραχαϊδεμένης κόρης σου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...