223
/ | SOOC

Χειροπέδες στους γονείς της μικρής που τραυματίστηκε από σφαίρα στο Ιλιον

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2020, 11:33
/
|SOOC

Χειροπέδες στους γονείς της μικρής που τραυματίστηκε από σφαίρα στο Ιλιον

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2020, 11:33

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στο Ιλιον, οι γονείς του κοριτσιού που τραυματίστηκε από σφαίρα (βολίδα μικρού διαμετρήματος) στο πόδι.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε το Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους (την επτάχρονη και τον πεντάχρονο αδελφό της). Τα παιδιά, υποστήριξαν οι γονείς, βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο και καθώς το περιεργάζονταν, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η επτάχρονη στο πόδι.

Το αγοράκι όμως είπε στους αστυνομικούς  ότι το μπρελόκ – όπλο το είχε βρει κάτω από το μαξιλάρι του πατέρα του και πάνω στο παιχνίδι πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.

Οπως είπε, ένιωσε ένα πόνο στο χέρι και στη συνέχεια είδε την αδελφή του να πιάνει το πόδι της:

«Ημασταν στο σπίτι με τη Σοφία και παίζαμε. Ο μπαμπάς κοιμόταν στο δωμάτιο του και η μαμά ήταν σε άλλο δωμάτιο. Είδα κάτω από το κρεβάτι του μπαμπά ένα μπρελόκ. Το πήρα,πάτησα ένα κουμπί και η Σοφία πόνεσε και έβγαλε αίμα στο πόδι της. Εμένα με πόνεσε το δάκτυλο μου. Ο μπαμπάς ξύπνησε και με τη μαμά έβαλαν γάζα στο πόδι της Σοφίας».

Οι γονείς συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...