226
Ο τράπερ Trannos κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων | IntimeNews

Χαβαλές και πρόκληση από τον τράπερ Trannos: «Ευτυχώς βρήκαν μόνο το ένα όπλο»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2022, 18:34
Ο τράπερ Trannos κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
|IntimeNews

Χαβαλές και πρόκληση από τον τράπερ Trannos: «Ευτυχώς βρήκαν μόνο το ένα όπλο»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2022, 18:34

Εχοντας μόλις απομακρυνθεί από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου εισέπραξε την καταδικαστική απόφαση των 10 μηνών φυλάκισης με αναστολή και χρηματική ποινή για οπλοκατοχή, ο 22χρονος τράπερ Trannos αποφάσισε να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις και, κυρίως, τους διαδικτυακούς ακολούθους του.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο νεαρός τραγουδιστής με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube συνελήφθη από αστυνομικούς όταν βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ένα πιστόλι.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε τόσο στους άνδρες της ΕΛΑΣ όσο και κατά την απολογία του ότι το όπλο ήταν ενός φίλου του και θα το χρησιμοποιούσαν σε ένα βίντεο κλιπ. Το ίδιο μάλιστα επιβεβαίωσε και ο φίλος του που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο την Τρίτη.

Ωστόσο, όταν ο τράπερ απομακρύνθηκε από τα δικαστήρια και επέστρεψε στο δικό του «ασφαλές» και προνομιακό πεδίο: αυτό της αυτοπροβολής και της ελαφρότητας των κοινωνικών δικτύων, παρουσίασε στους ακολούθους του στο Instagram μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας. «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχαν κι άλλο στο αμάξι!» εμφανίζεται να λέει με περιπαικτική διάθεση.

Προφανώς κανένας δεν γνωρίζει αν ο τράπερ προτίμησε να πει την αλήθεια στον εισαγγελέα ή στους νεαρούς ακολούθους του. Και σίγουρα σε περίπτωση που υπήρχε δεύτερο όπλο και το έβρισκαν οι Αρχές, ο νεαρός θα έβρισκε μια νέα απολογητική γραμμή προτού όμως πλάσει μία διαφορετική εξυπνακίστικη ιστορία για να… ταΐσει αυτούς που τον ακολουθούν στo Instagram.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...