172
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης | IntimeNews

Κωστής Χατζηδάκης, το πρώτο προεκλογικό σποτ: «Πολιτική με αξίες»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2019, 16:03
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης
|IntimeNews

Κωστής Χατζηδάκης, το πρώτο προεκλογικό σποτ: «Πολιτική με αξίες»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2019, 16:03

Ξεκίνησε και επισήμως η προεκλογική εκστρατεία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιου βουλευτή στο Βόρειο Τομέα Β’ Αθηνών, Κωστή Χατζηδάκη.

Το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας είναι «Πολιτική με αξίες». Πολιτική με αξίες, διότι, όπως εξηγεί ο ίδιος, απ’ όπου και αν πέρασε από τη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, την Ευρωβουλή, από διάφορα υπουργεία, προσπάθησε να υπηρετήσει σταθερά ορισμένες αρχές: την ελευθερία, την αξιοκρατία, την Ευρώπη, την σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια. Οι συγκρούσεις που είχε για την Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, την εργαλειοθήκη, αυτές τις αξίες υπηρετούσαν.

Και γι’ αυτές τις αξίες ο Κωστής Χατζηδάκης λέει ότι θέλει να δώσει τη μάχη στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη: «με μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για μια νέα φωτεινή Ελλάδα».

Το πρώτο προεκλογικό βίντεο του κ. Χατζηδάκη αναρτήθηκε χθες στα κοινωνικά δίκτυα.  Σ’ αυτό μιλάει ο ίδιος για τη διαδρομή του και την προσήλωση του στο έργο και τις μεταρρυθμίσεις.

Αλλά το βίντεο ξεκινάει ανορθόδοξα. Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλάει πρώτα απ’ όλα για την… επέτειο του γάμου του και τη γιορτή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Γιατί; Δείτε το βίντεο: