240
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Χατζηδάκης: Πολιτικός χουλιγκανισμός το άρθρο Καρτερού για τον Πρωθυπουργό της χώρας

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 12:38
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Χατζηδάκης: Πολιτικός χουλιγκανισμός το άρθρο Καρτερού για τον Πρωθυπουργό της χώρας

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2022, 12:38

Ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγουν να αναφερθούν στη χυδαία επίθεση του Θανάση Καρτερού, στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, στον Πρωθυπουργό της χώρας –η Εφη Αχτσιόγλου είπε ότι δεν διάβασε καν το επίμαχο άρθρο, για παράδειγμα– από την κυβέρνηση δεν έχουν καμία διάθεση να το αφήσουν να περάσει έτσι.

Χαρακτηριστική η αναφορά του υπουργού Εργασίας και αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης σχολίασε το άρθρο του κ. Καρτερού, κάνοντας λόγο για «θλιβερή πολιτική» και «πολιτικό χουλιγκανισμό».

Οι δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη ακολούθησαν την αντίδραση της ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα “ομόρφυναν” ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα. Ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

Κατά τα άλλα και αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ που ψηφίζεται εντός της ημέρας στη Βουλή, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι τα περιβόητα «golden boys» για τα οποία μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 26 γενικοί διευθυντές με τριετή θητεία, οι οποίοι μόνο αν πετύχουν όλους τους στόχους θα παίρνουν 4.200 ευρώ τον μήνα καθαρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...