167
Ο υπουγός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης στο βήμα της Βουλής την Παρασκευή | INTIMEnews

Χατζηδάκης για τον ΧΥΤΑ Φυλής: Να το κόστος του λαϊκισμού της Δούρου

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 13:04
Ο υπουγός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης στο βήμα της Βουλής την Παρασκευή
|INTIMEnews

Χατζηδάκης για τον ΧΥΤΑ Φυλής: Να το κόστος του λαϊκισμού της Δούρου

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 13:04

Για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής κλήθηκε να απαντήσει στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, δεχόμενος «τα πυρά» του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα, για την παράταση λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής.

«Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε λύση αύριο το πρωί αλλά αυτό γίνεται μόνο στα κινούμενα σχέδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος που έκανε λόγο για «έγκλημα διαρκείας απέναντι στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής» με την αποφαση επέκτασης του ΧΥΤΑ στη Φυλή.

«Να το κόστος του λαϊκισμού: Είμαστε υποχρεωμένοι να παρατείνουμε τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής γιατί η [πρώην περιφερειάρχης Αττικής) κυρία Δούρου ακύρωσε τα έργα ΣΔΙΤ που είχαμε δρομολογήσει από το 2014! Ενώ, αντίθετα, στα Γιάννενα και τις Σέρρες όπου τα έργα υλοποιήθηκαν, το πρόβλημα των σκουπιδιών λύθηκε», υπογράμμισε ο υπουργός, υποστηρίζοντας ότι την ίδια επιζήμια στάση με τη Ρένα Δούρου τήρησε και ο δήμαρχος Κέρκυρας που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα τη διαιώνιση του προβλήματος των σκουπιδιών στο νησί των Φαιάκων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...