235
| YouTube

«Χάσαμε γιατί γ@@@σαμε τη μεσαία τάξη»: Σάλος από το βίντεο της ομολογίας Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2021, 15:09

«Χάσαμε γιατί γ@@@σαμε τη μεσαία τάξη»: Σάλος από το βίντεο της ομολογίας Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2021, 15:09

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο-ομολογία του Παύλου Πολάκη για τη φορομπηχτική πολιτική που ακολούθησε συνειδητά ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα, απομυζώντας και εξαθλιώνοντας τη μεσαία τάξη.

Πρόκειται για ένα βίντεο-υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπισε η κυβέρνηση Τσίπρα τους μεσαίους, μέσα από ένα εξοντωτικό κοκτέιλ φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο «αψύς Σφακιανός», Παύλος Πολάκης, με τον οξύ καταγγελτικό λόγο για τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης, να ισχυρίζεται αρχικά ότι «μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στόματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος».

«Πηδήξαμε στη φορολογία και το Ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε», παραδέχεται (προφανώς κατά τη διάρκεια κάποιας τηλεδιάσκεψης), και στο ίδιο τραχύ στυλ ξαφνικής αυτογνωσίας, εμφανίζεται να λέει χωρίς ντροπή:

«Μην το κουβεντιάζουμε όμως. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια, πήραμε 32%. Επειδή γ@@@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%»

Σε σχόλιό της για το βίντεο Πολάκη, η Νέα Δημοκρατία μιλά για κυνική ομολογία του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα:

«Ο φίλος και συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, ομολογεί με κυνικό τρόπο αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ηξεραν πολύ καλά τι έκαναν!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...