174
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για όσα έγιναν στην Αγίου Ιωάννου | INTIMEnews

Χαρίτσης: Απαράδεκτη η επίθεση των ΜΑΤ σε νέους στην Αγία Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 18:48
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για όσα έγιναν στην Αγίου Ιωάννου
|INTIMEnews

Χαρίτσης: Απαράδεκτη η επίθεση των ΜΑΤ σε νέους στην Αγία Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 18:48

Κάνοντας έναν… παράτολμο παραλληλισμό των υπαίθριων πάρτι με το άνοιγμα των σχολείων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αποδοκίμασε εντόνως όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στη Αγία Παρασκευή, με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων για να διαλύσουν συγκέντρωση 300 και πλέον νεαρών που διασκέδαζαν πίνοντας μπύρες.

Αφού χαρακτήρισε αυτονόητη, την υποχρέωση τήρησης των μέτρων αποφυγής συνωστισμού ώστε να αποτραπεί τυχόν διασπορά του κορονοϊού, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για απαράδεκτες εικόνες «με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με χημικά σε νέους στην Αγία Παρασκευή». Εικόνες που κατά την άποψή του «αναδεικνύουν την υποκρισία της κυβέρνησης».

«Δεν είναι δυνατόν να κουνάει το δάχτυλο για άσκοπη συνεύρεση των νέων σε μία πλατεία, την ίδια ώρα που επιμένει στο επικίνδυνο άνοιγμα των σχολείων», σχολίασε ο κ. Χαρίτσης.

Στο πλαίσιο της ίδιας σύγκρισης (υπαίθριων πάρτι και λειτουργίας σχολικών μονάδων) ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να καλλιεργήσει μια εικόνα επίπλαστης κανονικότητας, αγνοώντας τις εύλογες ανησυχίες γονέων και καθηγητών και οδηγώντας τελικά παιδιά και νέους σε μεγαλύτερο συνωστισμό στις αίθουσες και στα σχολικά προαύλια»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...