179
|

Χαρδαλιάς: Προσβλητική η εικόνα καφέ-μπαρ να προσφέρουν ποτά με μουσική στη διαπασών

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 18:30

Χαρδαλιάς: Προσβλητική η εικόνα καφέ-μπαρ να προσφέρουν ποτά με μουσική στη διαπασών

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 18:30

Οι εικόνες καφέ-μπαρ να μετατρέπουν τον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος σε open air party προσφέροντας ποτά σε θαμώνες ως take away, πλήθυναν επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες (με την πλήρη απελευθέρωση της κυκλοφορίας).

Το κόλπο όμως των ιδιοκτητών ώστε να επαναφέρουν συντομότερα απο την 1η Ιουνίου τα μαγαζιά τους σε πλήρη λειτουργία (εδικά σε πόλεις της περιφέρειας), έφθασε στα αυτιά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νικου Χαρδαλιά, ο οποίος «άστραψε και βρόντηξε» κατά την καθιερωμένη ενημέρωση Τύπου την Τρίτη.

H εικόνα καφέ-μπαρ, 11 το βράδυ, να προσφέρουν ποτά -δήθεν take away- με τη μουσική στη διαπασών και τους πελάτες στοιβαγμένους όρθιους ανά δεκάδες, μέσα και έξω, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης, αν και σε μικρή κλίμακα, προσβάλλει βάναυσα όλους μας, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός στηλιτεύοντας τη συμπεριφορά των υπευθύνων.

«Take away σε ποτά από καφέ-μπαρ απαγορεύεται. Ατυπα πάρτυ και συγχρωτισμός απαγορεύονται», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός και προειδοποίησε τους πονηρούς ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων με πρόστιμα, ακόμα και με ποινικές κυρώσεις.

«Είναι κρίμα κάποιοι λίγοι να παίζουν με την υγεία των πολλών», κατέληξε στη συγκεκριμένη αναφορά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...