169
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση των δημοσιογράφων την Κυριακή | YouTube

Χαρδαλιάς: Μία λάθος επιλογή μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια – κανένα θέμα εκδρομέων το Πάσχα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2020, 18:34
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση των δημοσιογράφων την Κυριακή
|YouTube

Χαρδαλιάς: Μία λάθος επιλογή μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια – κανένα θέμα εκδρομέων το Πάσχα

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2020, 18:34

Τους κατοίκους των τριών χωριών που βρίσκονται σε καραντίνα -Δαμασκηνιά, Δραγασιά Κοζάνης και Εχίνος Ξάνθης- ευχαρίστησε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την υπομονή τους, τη συνεργασία τους με τις αρχές και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έχουν επιδείξει αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ευχαρίστησε επίσης τους δημάρχους Βοΐου Κοζάνης και Μύκης Ξάνθης, Χρήστο Ζεύκλη και Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν, καθώς και τους περιφερειαρχες Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο αντίστοιχα. «Είμαι περήφανος για τον καθένα από τους κατοίκους που έχουν επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης»

Επίσης, είπε ότι σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Εβρο μετέβησαν τέσσερα ειδικά συνεργεία, που πήραν δείγματα για εξέταση από τα 165 άτομα που έχουν έρθει από την Τουρκία και βρίσκονται σε ξενοδοχεία σε καραντίνα. Τη Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι «τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Περπατάμε πάνω σε μία λεπτή κόκκινη κλωστή και η όποια λάθος επιλογή μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια».

Παράλληλα, είπε ότι δεν υπάρχει θέμα εκδρομέων του Πάσχα, αφού «παραμένουμε όλοι σπίτι μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...