329
Στην απάντησή του ο υφυπουργός έκανε λόγο για τρολ των 0,60 που προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ, απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας | ΙΝΤΙΜΕnews

Χαρδαλιάς: Καμία σχέση με την Πολιτική Προστασία αυτοί που το «τσίκνισαν» στη Helexpo

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 11:33
Στην απάντησή του ο υφυπουργός έκανε λόγο για τρολ των 0,60 που προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ, απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας
|ΙΝΤΙΜΕnews

Χαρδαλιάς: Καμία σχέση με την Πολιτική Προστασία αυτοί που το «τσίκνισαν» στη Helexpo

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 11:33

Στις κατηγορίες περί συμμετοχής εργαζομένων της Πολιτικής Προστασίας σε γλέντι ανήμερα την Τσικνοπέμπτη, στο κτίριο της Helexpo, με «αποδεικτικό» μάλιστα οπτικοακουστικό υλικό, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για λάσπη και προβοκάτσιες από κατ’ επάγγελμα συκοφάντες του έργου που επιτελεί η Υπηρεσία.

«Για άλλη μια φορά, τα τρολ των 0,60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθώντας να εμπλέξουν τους εργαζομένους της σε πάρτι την Τσικνοπέμπτη!

»Η αλήθεια είναι μία! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ενας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν από μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου, ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το υφυπουργείο μας», ξεκαθαρίζει σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς.

«(…) Οσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται ότι δεν αποσυντονιζόμαστε και, κυρίως, δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό, που αφορά την ασφάλεια του έλληνα πολίτη», καταλήγει στην απάντησή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι», επέμεινε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook επισυνάπτοντας το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...