191
|

Ωρες αγωνίας για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2019, 11:14

Ωρες αγωνίας για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2019, 11:14

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αδελφός του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και ένας εκ των δημιουργών της μπασκετικής δυναστείας του Παναθηναϊκού.

Μολονότι η οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου είχε κρατήσει κρυφό το θέμα της νοσηλείας καθώς και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 88χρονος φαρμακοβιομήχανος, το δημοσιοποίησε -άθελά του- ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Θέλω να του ευχηθώ καλή ανάρρωση. Έχει κάποια προβλήματα υγείας. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο! Ελπίζω να αναρρώσει» είπε ο προπονητής της Ζαλγκίρις στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

Ο Γιασικεβίτσιους έπαιξε δύο φορές στον Παναθηναϊκό, από το 2007 έως το 2010 και την περίοδο 2011-12.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, εκ των ιδρυτών της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, απέκτησε τον Παναθηναϊκό μαζί με τον αδελφό του, Παύλο, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και τον μετέτρεψε σε μια ευρωπαϊκή υπερδύναμη με έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών. Πριν λίγα χρόνια μεταβίβασε την ηγεσία της ομάδας στον ανιψιό του, Δημήτρη.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 89 ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...